Бесплатни претплатници на YouTube и бесплатни допаѓања на YouTube

Зголемете го растот на вашиот канал на YouTube денес!

Растете го вашиот канал со бесплатни претплатници на YouTube секој ден. За поголем, дневен раст кој бара нула напор, изберете една од нашите премиум опции.

слободен
Формулар - бесплатни претплатници на YT
 • Добијте 1 бесплатен претплатник сега
 • Претплатник на YouTube со големо задржување
 • Рачно го активирате планот
 • Активирајте на секои 24 часа
 • Нема кредитна картичка или анкети
 • Мора да има објавено 1+ видео
 • Престанете да користите во секое време
Најпопуларни Најпопуларни
$ 20 Месечно
Добијте безбеден и приватен, 100% автоматски дневен раст.
 • Добијте 10+ претплатници на YouTube дневно
 • Високо задржување на претплатници на YouTube
 • Планот е 100% автоматски
 • Доставува на секои 24 часа
 • Без анкети и без напор
 • Мора да има објавено 1+ видео
 • Откажете во секое време
$ 40 Месечно
Добијте безбеден и приватен, 100% автоматски дневен раст.
 • Добијте 20+ претплатници на YouTube дневно
 • Високо задржување на претплатници на YouTube
 • Планот е 100% автоматски
 • Доставува на секои 24 часа
 • Без анкети и без напор
 • Мора да има објавено 1+ видео
 • Откажете во секое време
$ 80 Месечно
Добијте безбеден и приватен, 100% автоматски дневен раст.
 • Добијте 40+ претплатници на YouTube дневно
 • Високо задржување на претплатници на YouTube
 • Планот е 100% автоматски
 • Доставува на секои 24 часа
 • Без анкети и без напор
 • Мора да има објавено 1+ видео
 • Откажете во секое време

Едноставен за употреба

Следете ги овие едноставни чекори и добијте бесплатни претплатници на YouTube за неколку минути!

Клучни карактеристики и придобивки

Слободен за користење

Слободен за користење

Ако не ви пречи да одвојувате неколку минути секој ден за да го активирате бесплатниот план, ќе го зголемите вашиот канал со претплатници на YouTube со големо задржување по секое активирање.

Заедница на YouTube

Заедница на YouTube

Јутјубери како вас ја користат нашата услуга за да добијат претплатници за да го започнат растот на нивниот канал.

Безбедно, безбедно, безбедно

Безбедно, безбедно, безбедно

Услугата SoNuker е безбедна и безбедна! Каналите на YouTube не се казнуваат за користење на нашата услуга и работиме со приватност, безбедност и строга доверливост.

Опции на премија

Опции на премија

Ако сакате без напор и автоматски да добивате претплатници на YouTube секој ден, тогаш ви препорачуваме платен план за да добиете нула напор, дневен раст на претплатниците!

Едноставен за употреба

Едноставен за употреба

Нашата мрежа беше дизајнирана да биде исклучително основна и едноставна за секој да ја користи. Изберете план погоре и останатото е самообјасниво.

пријателски поддршка

пријателски поддршка

Нашиот пријателски тим за поддршка е тука да помогнеме! Имате прашање, коментар или загриженост? Ние сме едноставен е-мејл и реагираме на секое испитување во рамките на 24-72 часа.

Зошто да го користите SoNuker?

SoNuker нуди иновативна мрежа што ви овозможува брзо и лесно примање бесплатни претплатници на YouTube на секои 24 часа! За нула напор, дневен раст, изберете една од нашите платени опции. Не треба да се најавувате на вашата сметка на YouTube за да пристапите до нашата веб-локација, со што информациите за вашиот канал на YouTube се безбедни и безбедни.
Одете на врвот на оваа страница каде што ќе го видите нашиот „БЕСПЛАТЕН“ план. Внесете го URL-то на вашиот канал на YouTube и адресата на е-пошта во полињата и притиснете го големото копче одоздола. Потоа, потврдете ја вашата адреса на е-пошта и гледајте како вашите бесплатни претплатници на YouTube се испорачуваат за неколку минути. Понекогаш кога сообраќајот е голем, може да потрае и до 60 минути за да ги примите вашите претплатници.
Кога ќе активирате бесплатен или платен план, ќе видите дека вашите претплатници почнуваат да се зголемуваат за неколку минути. Рачно активирајте бесплатен план на секои 24 часа или активирајте 100% автоматски платен план. Активирајте платен план и автоматски примајте претплатници секој ден.

Грешки што треба да ги избегнувате кога сакате повеќе бесплатни претплатници на YouTube

Дали сте Јутјубер кој сака брзо да го зголеми нивниот канал? Со стотици канали на YouTube што се започнуваат секој ден, издвојувањето на YouTube сега е потешко од кога било досега. Можете да работите максимално на вашата содржина и сепак да откриете дека вашите ставови одбиваат да преминат четирицифрени бројки. На платформата каде што луѓето добиваат милиони прегледи, а успешните приказни се наоѓаат на секој агол, како вие станувате еден од тие успеси?

Имањето посветена група претплатници на YouTube може да биде токму она што ви треба доколку се чувствувате обесхрабрени од бавниот раст на вашиот канал. Без бесплатни претплатници и со добра содржина, сеуште можете да се надевате дека вашиот канал може да расте со текот на времето. Тоа често се случува, но исто така не се случува за многу луѓе. Ова е местото каде што бесплатните претплатници и бесплатните допаѓања можат да му дадат на вашиот канал потребна изложеност.

Зошто да добивате бесплатни претплатници на YouTube?

Одличен начин да му дадете навреме на вашиот канал на YouTube е со помош на претплатници на YouTube. На крајот, бројот на претплатници што ги има вашиот канал, има одличен збор за тоа колку успешно се појавувате на платформата. Може да ги охрабри вистинските претплатници на YouTube да се претплатат и на вашиот канал. Кога ќе завршите правилно, вашите претплатници на YouTube можат да ви овозможат да го зголемите вашиот канал на YouTube побрзо отколку што очекувавте.

Кога потенцијалниот претплатник на YouTube ќе наиде на видео, тој ќе престане да ги проверува допаѓањата и прегледите на вашето видео. Тие, исто така, го разгледуваат бројот на претплатници што ги има вашиот канал. Ако вашиот канал изгледа како да има повеќе претплатници, тогаш ова може да даде изглед дека сте некој што многу луѓе го следат и му веруваат. Ова е редот, ги поканува вистинските претплатници на YouTube да ги сакаат вашите видеа и да се претплатат на вашата содржина.

Клучот за успешно користење на претплатниците на YouTube за да го зголемите вашиот канал на YouTube е постојано да го зголемувате вашиот канал во одреден временски период. Ако луѓето откријат дека одеднаш стекнале 100,000 следбеници преку ноќ, тогаш ова може да изгледа сомнително. Кога тоа ќе се случи, можете да очекувате дека некои луѓе ќе пробиваат низ вашата содржина за да разберат зошто стекнале толку многу претплатници толку брзо. Ако немате вирусни парчиња содржина што можат да го објаснат тој раст, тие можат да разберат дека претплатниците не се автентични.

Наместо тоа, можете да ги раширите вашите бесплатни претплатници на YouTube за да го достигнат истиот број, без тоа да предизвика сомневање. SoNuker е платформа која ви овозможува да го направите токму тоа. Со постојан раст од околу десет до дваесет следбеници секој ден, можете да очекувате постојано зголемување на бројот на вашите претплатници на YouTube. Брзината во ова се случува, иако е распространета во одреден временски период, сепак е експоненцијално побрза во споредба со скалирање на вашиот канал по природен пат.

Причината зад ова е што луѓето веќе имаат доволно квалитетна содржина од популарните канали на YouTube за да уживаат. Значи, ако сакате да го свртите вниманието кон вас, ефикасен начин да го постигнете ова е со илузија дека веќе го имате посакуваното внимание. Во суштина, тоа е лажно додека не го направите енергично, освен што работи за да донесе нови претплатници на YouTube, прегледи и допаѓања на вашиот канал.

Иако добивањето премногу претплатници на YouTube прерано е основната грешка што многу луѓе ја прават, тоа не е единствената. Еве с everything што треба да знаете за грешките што треба да ги избегнувате при добивање претплатници на YouTube и зошто.

Грешки што треба да ги избегнувате кога сакате повеќе бесплатни претплатници на YouTube

1. Нема ангажман од претплатници

Канал со милион претплатници, но без коментари или лајкови за повеќето видеа, а можеби и неколку стотини прегледи на повеќето видеа изгледа рибино, нели? Кога добивате претплатници на YouTube, треба исто така да го одржувате односот помеѓу претплатници, допаѓања, коментари и прегледи.

Иако коментарите и допаѓањата може да варираат помеѓу видеата, тие треба да покажат тренд. Ова обично доаѓа во форма на гледање просечен број коментари во секое видео. Бројот на прегледи е секогаш поголем од бројот на допаѓања и коментари што ги добиваат вашите видеа. Бројот на допаѓања што ги добиваат вашите видеа, исто така, обично е поголем од бројот на коментари. Идеално, треба да имате повеќе допаѓања отколку недопаѓања на вашето видео. Премногу недопаѓања може лошо да се рефлектираат и да ги одвратат гледачите на YouTube да се претплатат на вашиот канал.

Со SoNuker, можете да добиете не само претплатници на YouTube, туку и лајкови на YouTube. Ова ви помага да ја одржите рамнотежата помеѓу прегледите и допаѓањата што ви се потребни, за да добиете изглед на успешен и брз канал за скалирање.

2. Измерете ги вашите очекувања

Друг фактор што треба да го земете предвид земајќи го предвид е разбирањето што очекувате од вашите претплатници на YouTube. Ако очекувате да се однесуваат како вистински претплатници, тогаш може да бидете разочарани. Бесплатните претплатници на YouTube можат да дојдат во две форми.

Првите од нив се ботови. Ова се канали на YouTube што се создадени со одредена цел за градење на бројот на претплатници за различни канали на YouTube. Тие имаат тенденција или да немаат слики од профилот, или очигледна слика на акции. Многумина често оставаат зад себе коментари за спам на вашите видеа. Ова може да биде опасно, бидејќи може веднаш да одврати многу луѓе да се претплатат на вашиот канал. YouTube исто така има строга политика против таквите сметки. Затоа, дури и ако сакате претплатници на YouTube, избегнувајте платформи што ги нудат преку ботови.

Другата опција е директно да комуницирате со други креатори на содржини на YouTube кои бараат да го зголемат и зголемат својот канал на ист начин како што сте вие. Претплатниците на YouTube што ги добивате може многу да се вклучат со вашиот канал, но тие се автентични сметки. Многумина исто така ќе ви остават лајкови на Јутјуб ако го сторите истото за нив.

Со текот на времето, додавањето на такви претплатници на YouTube може да му овозможи на вашиот канал да ја добие саканата експозиција. Ова е затоа што алгоритмот на YouTube ќе започне да сфаќа дека разни автентични сметки се претплаќаат на вашиот канал и им се допаѓаат вашите видеа.

Ако сте загрижени да имате мал број коментари и за вашите видеа, тогаш размислете да побарате помош од вашите претплатници на YouTube. На платформа како SoNuker, можете да соработувате со други креатори на содржини на YouTube за да го зголемите растот на вашиот канал на YouTube. Кога станува збор за вакви размени, исто така треба да земете предвид дека од вас се очекува да им помогнете и на другите креатори на содржини.

3. Што можат да направат претплатниците на YouTube за вас

Освен ако не сакате да го изградите вашиот канал само потпирајќи се на претплатници на YouTube, шансите се дека ќе сакате вистински претплатници на YouTube за вашиот канал. Идејата за користење на претплатници на YouTube треба да биде да ги користите броевите за да го зголемите растот на вашиот канал. Овој ред ќе привлече вистински претплатници на YouTube кои од натаму ќе се вклучат во вашата содржина.

С All што правите кога добивате претплатници на YouTube, е да се обидете да ја зголемите изложеноста на вашата содржина на платформата. Алгоритмот на YouTube веројатно нема да ја промовира вашата содржина, освен ако не најде заедница која е заинтересирана за вашата содржина. И бидејќи има популарни креатори на содржини во речиси секоја ниша на YouTube, ова ги става новите креатори на содржина во неповолна положба.

Ако сте некој што веќе некое време има канал на YouTube, но не сте успеал во донесувањето прегледи и допаѓања. Потоа, исто така, може да имате корист од добивање претплатници на YouTube. Ако откриете дека не добивате повеќе гледачи, тогаш шансите се дека вашето видео не се препорачува на никого и не добива доволно изложеност. Неколку претплатници на YouTube секој ден во одреден временски период можат да го натераат алгоритмот да мисли дека вашата содржина добива изложеност и затоа треба да се промовира.

4. Изградете ја вашата влечна сила

Да станете успешни на YouTube на крајот се сведува на квалитетот на вашата содржина. Може да имате милиони претплатници на YouTube, но без квалитетна содржина, нема да ја добиете саканата привлечност од вистинските гледачи. И бидејќи вистинските гледачи и постојаниот раст се она што може да ви овозможи да ги достигнете пресвртниците на платформата, тоа е одличен начин да го забрзате моментот на вашиот канал.

Откако ќе развиете одредена количина на експозиција и влечење на каналот. монетизирајте ја вашата содржина, па дури и соработувајте со YouTube. Започнувањето на почетниот импулс е она што може да го оддели вашиот канал на YouTube од неуспех и успех. И тука може да ви помогнат бесплатните претплатници на YouTube.

Во исто време, не треба да се потпирате премногу на претплатниците на YouTube, туку да ја користите нивната помош за да го поттикнете вашиот успех.

5. Не заборавајте за содржината

Содржината што ја создавате е она што ќе ви помогне да изградите траен канал на YouTube. Фокусирањето на вашата содржина и користењето претплатници на YouTube рамо до рамо за да ја зголемите видливоста на таа содржина може да ве подготви за успех. Секогаш треба да ја барате таа граница, зад која следат вистински прегледи, претплатници и допаѓања.

Сепак, многу креатори на содржини често забораваат да создадат добра содржина. Наместо тоа, тие се потпираат на бројот на претплатници на YouTube и YouTube сака да им даде изглед на успех. Кога тоа ќе се случи, може да им стане очигледно на корисниците на платформата дека гледачите се од вашата бесплатна претплатничка и допаѓања. Ако тоа се случи, многу потенцијални претплатници може да бидат претпазливи да се вклучат во вашата содржина.

Ако сепак имате квалитетна содржина, можете успешно да ги искористите броевите што ги добивате преку вашите претплатници и допаѓања на YouTube, за раст на вашиот канал.

6. Не користете други начини за да го зголемите вашиот канал

Иако претплатниците на YouTube и допаѓањата на YouTube можат да ви помогнат да го зголемите вашиот канал, тоа не е единствената опција што ви е достапна. И покрај тоа што е еден од најдобрите начини да го зголемите вашиот канал на YouTube, ќе најдете поголем успех кога ќе го користите заедно со други стратегии.

Значи, ако веќе добивате претплатници на YouTube, исто така можете да користите стратегии како подароци, натпревари и купони за да добиете повеќе вистински претплатници за вашиот канал. Покрај тоа што го привлекувате вниманието на потенцијалните претплатници за вашиот канал, вие исто така идеално сакате да го задржите нивното внимание. Ова ги зголемува шансите тие да се претплатат на вашиот канал.

Користењето подароци, заблагодарувањето на луѓето што помогнаа вашиот канал да расте и наоѓањето други начини да се вклучите со вашите гледачи може да овозможи побрз раст за вашиот канал.

Колку долго треба да продолжувате да добивате бесплатни претплатници на YouTube за да го зголемите вашиот канал?

Кога за прв пат ќе ги добиете вашите претплатници на YouTube на вашиот канал, може да се чувствувате возбудени што конечно ќе започне моментумот за вашиот канал. Значи, да речеме дека поминува еден месец и вашиот канал расте подобро отколку што очекувавте. Дали е ова вистинско време да престанете да добивате помош од претплатниците на YouTube.

Вистинскиот одговор е дека колку долго треба да продолжите да се потпирате на претплатниците на YouTube и допаѓањата на YouTube, зависи од различни фактори.

 • Дали вашата содржина е во популарна ниша и дали може да привлече доволно прегледи самостојно во моментов?
 • Ако вашата содржина е во популарна ниша, дали сте сигурни дека можете да извлечете толпи од популарните креатори на содржини во вашата ниша?
 • Ако вашата содржина е во понејасна ниша, тогаш колкава е вашата привлечност за вашата содржина од вистинските гледачи?
 • Дали се чувствувате доволно сигурни дека можете да продолжите да го зголемувате вашиот канал на YouTube без помош на претплатници на YouTube.

Индивидуалните сценарија кажуваат колку долго треба да се потпирате на претплатниците на YouTube. Меѓутоа, дали и на вашата содржина с needs уште и е потребен поттик за да привлече внимание, исто така е детерминантен фактор.

Ова значи дека можете да се потпрете и да изберете да престанете да се потпирате на претплатници на YouTube кога сакате. Исто така, можете подоцна да побарате претплатници на YouTube, доколку тоа го побарате.

Со SoNuker, можете флексибилно да се потпрете на бесплатните претплатници на YouTube. Погледнете како вашите бројки се зголемуваат за еден месец, а потоа ако мислите дека можете сами да продолжите да го развивате вашиот канал, тогаш одлично! Понекогаш, луѓето користат претплатници на YouTube и допаѓања на YouTube за специфични цели за промовирање на еден сингл или неколку видеа.

Како ви треба изложеност и како можете да ги користите претплатниците на YouTube за да го зголемите вашиот канал, зависи од вас. Меѓутоа, доколку некогаш се најдете како да ви треба помош од претплатници на YouTube и допаѓања на YouTube, тогаш секогаш можете да се потпрете на SoNuker за да ви помогне.

Зошто луѓето избираат бесплатни претплатници на YouTube?

Патот до успехот може да биде тежок, а во YouTube, тешкотијата е влошена од конкуренцијата. Луѓето честопати се потпираат на претплатниците на YouTube како начин за израмнување на полето за игра, особено ако се нови креатори на содржини.

Ова е бидејќи забележувањето на платформа како YouTube може да биде исклучително тешко. Меѓутоа, откако ќе бидете забележани и алгоритмот на YouTube ќе почне да ги препорачува и промовира вашите видеа, успехот може да следи природно. И преку SoNuker, можете да најдете автентични следбеници на кои исто така можете да им помогнете по ред.

Со избирање не само да избирате бесплатни претплатници на YouTube, исто така можете да го контролирате вашиот успех до одреден степен. Размислете за градење реални очекувања за тоа како претплатниците на YouTube можат да ви помогнат да го зголемите вашиот канал. На тој начин, можете да се најдете во скалирање и растење побрзо отколку што некогаш сте очекувале.

Заклучок

Вистинските следбеници на YouTube и доследните допаѓања на YouTube може да ви помогнат да го поставите вашиот канал за успех. Наместо да чекате алгоритмот на YouTube да ја забележи вашата содржина, зошто да не ја поканите таа експозиција во себе.

Полека употреба на претплатници на YouTube, како што е добивање десет до дваесет претплатници дневно, може да помогне да се зголеми вашиот канал. Ова остава впечаток на вистински раст и може да ги охрабри вистинските гледачи да се претплатат на вашиот канал.

Во исто време, не можете да заборавите да добиете допаѓања на вашите видеа. Допаѓањата и коментарите покажуваат ангажман за вашиот канал и се клучни показатели за раст. Ако вашите видеа с can't уште не можат да ги добијат потребните допаѓања, тогаш допаѓањата на YouTube може да го решат проблемот за вас.

Кога ја користите платформата SoNuker за да добиете претплатници на YouTube, не мора да се грижите за постојаните ботови или несакани коментари што се појавуваат на вашите видеа. Наместо тоа, можете да се потпрете на вашите претплатници на YouTube за да ви дадат и лајкови на YouTube. За YouTube, допаѓањата и прегледите стануваат исклучително важни. Имањето повеќе допаѓања отколку недопаѓања и постојан прилив на нови претплатници е с everything што ви треба за да го зголемите вашиот канал на YouTube.

Можете исто така да се потпрете на SoNuker за да ви помогне да научите како да ја користите нашата услуга за подобро да го поттикнете вашиот успех. Размерете ја брзината на раст на вашиот канал и станете популарен јутјубер со помош на бесплатни претплатници. Можете исто така да престанете да ги користите нашите услуги во секое време кога сметате дека повеќе не ви треба или да ги користите за промовирање на одредени видеа или делови од содржина.

Иако постојат многу грешки што можете да ги направите кога добивате претплатници на YouTube, но со здрава претпазливост може да ви помогне да ги избегнете. Од изборот на вистинската платформа, како SoNuker, за да ви обезбедиме претплатници на YouTube, до знаење како да ги искористите бројките за да го поттикнете вашиот успех. Започнете да го градите патот до вашите соништа на YouTube со SoNuker уште денес.

Најнови блог постови

11th септември 2023

Како да исечете видео на YouTube што не е ваше

Learn how to cut a YouTube video that's not yours with our step-by-step guide. Whether you want to remove irrelevant parts or share a...

9th септември 2023

Како да се направи побавен слајдшоу на фотографии на TikTok

Научете како да го направите слајдшоуто за фотографии на TikTok побавно и попривлечно. Откријте ги основите, истражете различни карактеристики и разберете ја важноста на слајдшоу...

9th септември 2023

Можеш ли да пушташ музика со вкрстување животни на Twitch?

Откријте дали можете да пуштате музика на Animal Crossing на Twitch во оваа информативна статија. Дознајте повеќе за музичката политика на Twitch и за последиците од прекршувањето на...

Користете ја формата за брза нарачка подолу

Еднократни опции за купување без претплата или периодично плаќање.

Сервис
Цена $
$ 30

Карактеристики

 • Загарантирана испорака
 • Гаранција за повторно полнење
 • Безбедна и приватна достава
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување
 • Испорака СТАРТ за 24-72 часа
 • Испораката продолжува секој ден сè додека не заврши
 • Брзина на испорака: 10-100 претплатници на ден
Сервис
Цена $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

Карактеристики

 • Загарантирана испорака
 • Гаранција за повторно полнење
 • Безбедна и приватна достава
 • Испорака СТАРТ за 24-72 часа
 • Испораката продолжува секој ден сè додека не заврши
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување
Сервис
Цена $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

Карактеристики

 • Загарантирана испорака
 • Гаранција за повторно полнење
 • Безбедна и приватна достава
 • Испорака СТАРТ за 24-72 часа
 • Испораката продолжува секој ден сè додека не заврши
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување
Сервис
Цена $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80
$ 140

Карактеристики

 • Загарантирана испорака
 • Гаранција за повторно полнење
 • Безбедна и приватна достава
 • Испорака СТАРТ за 24-72 часа
 • Испораката продолжува секој ден сè додека не заврши
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување
Сервис
Цена $
$ 60
$ 180
$ 300
$ 450
$ 600
$ 700

Карактеристики

 • Загарантирана испорака
 • Гаранција за повторно полнење
 • Безбедна и приватна достава
 • Испорака СТАРТ за 24-72 часа
 • Испораката продолжува секој ден сè додека не заврши
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување
Сервис
Цена $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

Карактеристики

 • Загарантирана испорака
 • Гаранција за повторно полнење
 • Безбедна и приватна достава
 • Испорака СТАРТ за 24-72 часа
 • Испораката продолжува секој ден сè додека не заврши
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување

Што чекаш?

Придружете им се на над 500,000 членови кои веќе користат SoNuker за да добиете бесплатни претплатници на YouTube денес!

 • Добијте бесплатни претплатници на YouTube
 • Добијте бесплатни лајкови на YouTube
Сакам бесплатни претплатници сега!
Придружете им се на над 500,000 членови кои веќе користат SoNuker за да добиете бесплатни претплатници на YouTube денес!
Некој во Купена
пред