Abonentë falas në YouTube dhe pëlqime falas në YouTube

Boost Rritja e kanalit tënd në YouTube sot!

Rrjeti ynë i thjeshtë ju lejon të fitoni abonentë dhe pëlqime në YouTube për kanalin tuaj. Mundësi të shkëlqyera të paguara për rritje të menjëhershme janë gjithashtu në dispozicion.

Merrni pajtimtarët falas në YouTube or Blej abonentë në YouTube

Thjeshtë për t'u përdorur

Ndiqni këto hapa të thjeshtë dhe rritni rritjen e kanalit tuaj në YouTube brenda pak minutash!

Karakteristikat dhe përfitimet kryesore

Pa pagesë për t'u përdorur

Pa pagesë për t'u përdorur

Nëse nuk ju shqetëson të merrni disa minuta çdo ditë për të aktivizuar një plan, ne ofrojmë mundësi të shkëlqyera që ofrojnë deri në 10 pajtimtarë falas dhe 20 pëlqime falas në YouTube në ditë.

Komuniteti i YouTube

Komuniteti i YouTube

JuTubers si ju jeni duke përdorur këtë shërbim të shkëmbimit për të fituar abonentë mbrapa dhe me radhë ndërmjet YouTube të tjera.

I sigurt, i sigurt, i sigurt

I sigurt, i sigurt, i sigurt

Shërbimi i SoNuker është i sigurt dhe i sigurt! Kanalet në YouTube nuk ndëshkohen për përdorimin e shërbimit tonë dhe ne veprojmë me privatësi, siguri dhe konfidencialitet strikt.

Mundësitë Premium

Mundësitë Premium

Nëse preferon që çdo ditë të fitoj pa dëshirë dhe automatikisht abonentë dhe video të YouTube, atëherë ne rekomandojmë një plan të paguar për të marrë zero përpjekje, rritje ditore!

Thjeshtë për t'u përdorur

Thjeshtë për t'u përdorur

Rrjeti ynë është dizajnuar të jetë jashtëzakonisht themelor dhe i thjeshtë për të gjithë që të përdorin. Regjistrohu një llogari, hyrje dhe pjesa tjetër është e vetëkuptueshme!

Mbështetje miqësore

Mbështetje miqësore

Ekipi ynë mbështetës miqësor është këtu për të ndihmuar! Keni një pyetje, koment apo shqetësim? Jemi një email i thjeshtë dhe i përgjigjemi çdo kërkese brenda orëve 24-72.

Pse të përdorni SoNuker?

SoNuker ofron një rrjet novator që ju lejon të merrni shpejt dhe lehtë 10 pajtimtarë falas në YouTube 10 pa pëlqime në YouTube çdo orë 12! Planet e paguara janë në dispozicion, por planet falas janë ende shumë efektive në rritjen e kanalit tuaj. Ju nuk keni nevojë të regjistroheni në llogarinë tuaj në YouTube për të hyrë në faqen tonë të internetit, duke mbajtur informacionin tuaj të kanalit YouTube të sigurt dhe të sigurt.
SoNuker ishte krijuar për të qenë sa më i thjeshtë njerëzor! Koha juaj është e rëndësishme dhe ne e kuptojmë atë. Për të marrë pajtimtarët dhe pëlqimet falas në YouTube, thjesht si dhe pajtohuni në kanale të tjera 20. Do të fitoni pajtimtarët tuaj brenda orarit 12 dhe mund ta përsërisni këtë proces çdo orë 12 për rritje të vazhdueshme.
Kur aktivizoni një plan falas ose me pagesë, do të shihni se pajtimtarët tuaj fillojnë të rriten menjëherë. Aktivizoni manualisht një plan falas çdo orë 12 ose aktivizoni një plan automatik me pagesë 100%. Aktivizoni një plan të paguar dhe merrni automatikisht pajtimtarë çdo ditë!

Planet e rritjes në YouTube

Motorino

FALAS
Përgjithmonë
 • Fitoni 5 pajtimtarë në 12 orë
 • Abonentët janë me mbajtje më të ulët
 • Ju Abonoheni dhe Pëlqeni 6 Video
 • Ju aktivizoni manualisht planin
 • Aktivizoni 1x Everydo orë 12

 • Numri i pajtimtarëve duhet të jetë publik
 • Duhet të ketë postuar 1+ Video
 • Ndaloni të përdorni në çdo kohë!

Ndërmarrje

$ 20
Per Muajit
 • Fito 10-15 pajtimtarë çdo ditë!
 • Abonentët janë me mbajtje të lartë
 • Ju Abonoheni dhe Pëlqeni 0 Video
 • Plani është 100% Automatik
 • Aktivizohet Vetë do ditë

 • Numri i pajtimtarëve duhet të jetë publik
 • Duhet të ketë postuar 1+ Video
 • Anulo në çdo kohë!

Elitë

$ 40
Per Muajit
 • Fito 20-30 pajtimtarë çdo ditë!
 • Abonentët janë me mbajtje të lartë
 • Ju Abonoheni dhe Pëlqeni 0 Video
 • Plani është 100% Automatik
 • Aktivizohet Vetë do ditë

 • Numri i pajtimtarëve duhet të jetë publik
 • Duhet të ketë postuar 1+ Video
 • Anulo në çdo kohë!

Njeri i famshëm

$ 80
Per Muajit
 • Fito 40-60 pajtimtarë çdo ditë!
 • Abonentët janë me mbajtje të lartë
 • Ju Abonoheni dhe Pëlqeni 0 Video
 • Plani është 100% Automatik
 • Aktivizohet Vetë do ditë

 • Numri i pajtimtarëve duhet të jetë publik
 • Duhet të ketë postuar 1+ Video
 • Anulo në çdo kohë!

Gabimet që duhen shmangur kur dëshironi më shumë abonentë falas në YouTube

Jeni një YouTuber që dëshiron të rritet shpejt kanali i tyre? Me qindra kanale në YouTube që fillojnë çdo ditë, dallimi në YouTube tani është më i vështirë se kurrë më parë. Ju mund të punoni më shumë në përmbajtjen tuaj, dhe prapë të gjeni se pikëpamjet tuaja refuzojnë të kalojnë shifra katër shifrore. Në një platformë ku njerëzit marrin miliona shikime dhe historitë e suksesit janë në çdo cep, si mund të bëheni ju një nga ato suksese?

Të kesh një grup të angazhuar të pajtimtarëve në YouTube mund të jetë pikërisht ajo që të nevojitet nëse e ndjen veten të dekurajuar nga rritja e ngadaltë e kanalit tënd. Pa abonentë falas dhe me përmbajtje të mirë, mund të shpresoni që kanali juaj të rritet me kalimin e kohës. Shpesh ndodh, por gjithashtu nuk ndodh për shumë njerëz. Këtu abonentët falas dhe pëlqimet falas mund t'i japin kanalit tuaj ekspozimin që i nevojitet.

Pse të merrni Abonentë Falas në YouTube?

Një mënyrë e shkëlqyeshme për t'i dhënë kanalit tuaj në YouTube një nxitje të hershme është me ndihmën e pajtimtarëve të YouTube. Në fund të fundit, numri i abonentëve që ka kanali juaj, ka një rol të madh në atë se sa të suksesshëm shfaqeni në platformë. Mund të inkurajojë pajtimtarët e vërtetë të YouTube që të abonohen në kanalin tuaj gjithashtu. Kur të bëhet siç duhet, abonentët tuaj në YouTube mund t'ju mundësojnë të shkallëzoni kanalin tuaj në YouTube më shpejt nga sa prisnit.

Kur një pajtimtar potencial i YouTube shfaqet me video, ata do të ndalojnë për të kontrolluar pëlqimet dhe shikimet e videos tuaj. Ata gjithashtu shikojnë numrin e pajtimtarëve që ka kanali juaj. Nëse kanali juaj duket se ka më shumë abonentë, atëherë kjo mund të japë pamjen se jeni dikush që shumë njerëz e ndjekin dhe i besojnë. Kjo është radha, fton pajtimtarët e vërtetë të YouTube të pëlqejnë videot tuaja dhe të regjistrohen në përmbajtjen tuaj.

Çelësi për të përdorur me sukses abonentët e YouTube për të rritur shkallën e kanalit tuaj në YouTube është rritja e vazhdueshme e kanalit tuaj gjatë një periudhe të caktuar kohe. Nëse njerëzit zbulojnë se papritmas keni fituar 100,000 ndjekës brenda natës, atëherë kjo mund të duket e dyshimtë. Kur të ndodhë kjo, mund të prisni që disa njerëz të kalojnë përmes përmbajtjes tuaj për të kuptuar pse keni fituar kaq shumë abonentë kaq shpejt. Nëse nuk keni ndonjë përmbajtje virale që mund të shpjegojë atë rritje, ata mund të kuptojnë që pajtimtarët nuk janë autentikë.

Në vend të kësaj, ju mund të shpërndani abonentët tuaj falas në YouTube për të arritur në të njëjtin numër, pa ngjallur ndonjë dyshim. SoNuker është një platformë që ju lejon të bëni pikërisht atë. Me një rritje të qëndrueshme prej rreth dhjetë deri në njëzet ndjekës çdo ditë, mund të prisni që të shihni një rritje të vazhdueshme të numrit të abonentëve tuaj në YouTube. Shpejtësia në këtë ndodh, edhe pse është e përhapur gjatë një periudhe kohe, është akoma në mënyrë eksponenciale më e shpejtë kur krahasohet me shkallëzimin e kanalit tuaj në mënyrë natyrale.

Arsyeja pas kësaj është se njerëzit tashmë kanë mjaft përmbajtje me cilësi të mirë nga kanalet e njohura të YouTube për t'u shijuar. Pra, nëse doni të tërhiqni vëmendjen e tyre tek ju, një mënyrë efikase për ta arritur këtë është me iluzionin se tashmë keni vëmendjen që dëshironi. Në thelb, është e rreme derisa ta bëni energji, përveçse punon për të sjellë abonentë, shikime dhe pëlqime të reja në YouTube në kanalin tuaj.

Ndërsa marrja e shumë abonentëve në YouTube shumë shpejt është një gabim thelbësor që shumë njerëz priren të bëjnë, nuk është i vetmi. Këtu është gjithçka që duhet të dini për gabimet që duhet të shmangni kur merrni abonentë në YouTube dhe pse.

Gabimet që duhen shmangur kur dëshironi më shumë abonentë falas në YouTube

1. Asnjë Angazhim Nga Abonentët

Një kanal me një milion abonentë, por pa komente ose pëlqime në shumicën e videove, dhe ndoshta disa qindra shikime në shumicën e videove duken të ashpra, apo jo? Kur merrni abonentë në YouTube, duhet gjithashtu të ruani raportin midis pajtimtarëve, pëlqimeve, komenteve dhe shikimeve.

Ndërsa komentet dhe pëlqimet mund të ndryshojnë midis videove, ato duhet të tregojnë një prirje. Kjo zakonisht vjen në formën e shikimit të një numri mesatar të komenteve në çdo video. Numri juaj i shikimeve është gjithmonë më i lartë se numri i pëlqimeve dhe komenteve që marrin videot tuaja. Numri i pëlqimeve që marrin videot tuaja gjithashtu do të jetë zakonisht më i lartë se numri i komenteve. Në mënyrë ideale, ju duhet të keni më shumë pëlqime sesa mospëlqime në videon tuaj. Shumë mospëlqime mund të reflektojnë keq dhe të pengojnë shikuesit e YouTube të abonohen në kanalin tuaj.

Me SoNuker, ju mund të merrni jo vetëm abonentë në YouTube, por edhe pëlqime nga YouTube. Kjo ju ndihmon të mbani ekuilibrin midis shikimeve dhe pëlqimeve që ju nevojiten, për të dhënë pamjen e një kanali të suksesshëm dhe me shkallë të shpejtë.

2. Matni Pritshmëritë tuaja

Një faktor tjetër që duhet të keni parasysh duke marrë parasysh është të kuptoni se çfarë prisni nga pajtimtarët tuaj në YouTube. Nëse prisni që ata të veprojnë si pajtimtarë të vërtetë, atëherë mund të zhgënjeheni. Abonentët falas në YouTube mund të vijnë në dy forma.

E para nga këto janë bots. Këto janë kanale në YouTube që janë krijuar për qëllimin specifik të krijimit të numrit të pajtimtarëve për kanale të ndryshme në YouTube. Ata kanë tendencë ose të mos kenë fotografi të profilit, ose një imazh të dukshëm të aksioneve. Shumë shpesh lënë pas komente të padëshiruara në videot tuaja. Kjo mund të jetë e rrezikshme, pasi mund të largojë menjëherë shumë njerëz nga abonimi në kanalin tuaj. YouTube gjithashtu ka një politikë të rreptë kundër llogarive të tilla. Pra, edhe nëse doni pajtimtarë të YouTube, shmangni platformat që i ofrojnë ato përmes botëve.

Mundësia tjetër është të ndërveproni drejtpërdrejt me krijuesit e tjerë të përmbajtjes në YouTube të cilët po kërkojnë të zgjerojnë dhe rrisin kanalin e tyre në të njëjtën mënyrë si ju. Abonentët e YouTube që merrni mund të angazhohen shumë me kanalin tuaj, por ato janë llogari autentike. Shumë do t'ju lënë gjithashtu pëlqime në YouTube nëse bëni të njëjtën gjë për ta.

Me kalimin e kohës, shtimi i abonentëve të tillë në YouTube mund t'i mundësojë kanalit tuaj të fitojë ekspozimin që dëshironi. Kjo ndodh pasi algoritmi i YouTube do të fillojë të kuptojë se llogari të ndryshme autentike po regjistrohen në kanalin tuaj dhe po pëlqejnë videot tuaja.

Nëse jeni të shqetësuar për të pasur një numër të ulët komentesh edhe në videot tuaja, atëherë konsideroni të kërkoni ndihmë nga pajtimtarët tuaj në YouTube. Në një platformë si SoNuker, mund të bashkëpunoni me krijues të tjerë të përmbajtjes në YouTube për të rritur rritjen e kanalit tuaj në YouTube. Kur bëhet fjalë për shkëmbime të tilla, duhet të keni parasysh gjithashtu se pritet që të ndihmoni edhe krijuesit e tjerë të përmbajtjes.

3. Çfarë mund të bëjnë abonentët e YouTube për ju

Nëse nuk doni të ndërtoni kanalin tuaj duke u mbështetur vetëm në pajtimtarët në YouTube, ka shumë mundësi që ju të dëshironi abonentë të vërtetë të YouTube për kanalin tuaj. Ideja e përdorimit të pajtimtarëve në YouTube duhet të jetë përdorimi i numrave për të rritur rritjen e kanalit tuaj. Kjo radhë do të tërheqë pajtimtarët e vërtetë të YouTube të cilët nga tani e tutje do të angazhohen me përmbajtjen tuaj.

E tëra që bëni kur merrni abonentë në YouTube, është të përpiqeni të rrisni ekspozimin që përmbajtja juaj merr në platformë. Algoritmi i YouTube nuk ka gjasa të promovojë përmbajtjen tuaj nëse nuk gjen një komunitet që është i interesuar për përmbajtjen tuaj. Dhe meqenëse ka krijues të njohur të përmbajtjes në pothuajse çdo vend në YouTube, kjo i vë krijuesit e rinj të përmbajtjes në disavantazh.

Nëse jeni dikush që keni pasur një kanal në YouTube për një kohë, por keni gjetur pak sukses në sjelljen e shikimeve dhe pëlqimeve. Atëherë ju gjithashtu mund të përfitoni nga marrja e pajtimtarëve në YouTube. Nëse zbuloni se nuk po merrni më shikues, atëherë ka shumë mundësi që videoja juaj të mos rekomandohet për askënd dhe të mos ketë ekspozim të mjaftueshëm. Disa abonentë të YouTube çdo ditë gjatë një periudhe të caktuar kohe mund të bëjnë që algoritmi të mendojë se përmbajtja juaj po ekspozohet, dhe për këtë arsye duhet të promovohet.

4. Ndërtoni tërheqjen tuaj

Të qenit i suksesshëm në YouTube përfundimisht zbret në cilësinë e përmbajtjes tuaj. Mund të keni miliona pajtimtarë të YouTube, por pa përmbajtje me cilësi të lartë, nuk do të merrni tërheqjen që dëshironi nga shikuesit e vërtetë. Dhe meqenëse shikuesit e vërtetë dhe rritja e qëndrueshme është ajo që mund t'ju mundësojë të arrini piketat e platformës, është një mënyrë e shkëlqyeshme për të marrë vrullin për kanalin tuaj.

Pasi të keni krijuar një sasi të caktuar ekspozimi dhe tërheqjeje në kanal. fitoni para nga përmbajtja juaj dhe madje bashkëpunoni me YouTube. Fillimi i vrullit fillestar është ajo që mund të ndajë kanalin tuaj në YouTube nga dështimi dhe suksesi. Dhe këtu mund të të ndihmojnë abonentët falas në YouTube.

Në të njëjtën kohë, nuk duhet të mbështeteni shumë tek pajtimtarët në YouTube, por përkundrazi të përdorni ndihmën e tyre për të nxitur suksesin tuaj.

5. Mos harroni për përmbajtjen

Përmbajtja që krijoni është ajo që do t'ju ndihmojë të ndërtoni një kanal të qëndrueshëm në YouTube. Përqendrimi në përmbajtjen tuaj dhe përdorimi i abonentëve të YouTube krah për krah për të rritur shikueshmërinë e asaj përmbajtje mund t'ju bëjë të suksesshëm. Ju gjithmonë duhet të kërkoni atë kufi, pas të cilit ndjekin shikimet, abonentët dhe pëlqimet e vërteta.

Sidoqoftë, shumë krijues të përmbajtjes shpesh harrojnë të krijojnë përmbajtje të mirë. Në vend të kësaj, ata mbështeten në numrin e pajtimtarëve të YouTube dhe YouTube pëlqen t'u japë atyre pamjen e suksesit. Kur kjo të ndodhë, mund të bëhet e qartë për shikuesit e vërtetë që janë përdorues të platformës që shikueshmëria juaj është nga pajtimtarët dhe pëlqimet falas. Nëse kjo ndodh, shumë pajtimtarë të mundshëm mund të jenë të kujdesshëm për t'u angazhuar me përmbajtjen tuaj.

Sidoqoftë, nëse keni përmbajtje me cilësi të lartë, mund t'i shfrytëzoni me sukses numrat që fitoni përmes abonentëve dhe pëlqimeve tuaja në YouTube, për rritjen e kanalit tuaj.

6. Mos përdorimi i mënyrave të tjera për të rritur kanalin tuaj

Ndërsa abonentët në YouTube dhe pëlqimet në YouTube mund t'ju ndihmojnë të rritni kanalin tuaj, nuk është opsioni i vetëm në dispozicion për ju. Pavarësisht se është një nga mënyrat më të mira për të rritur kanalin tuaj në YouTube, do të gjeni më shumë sukses kur e përdorni atë krahas strategjive të tjera.

Pra, nëse tashmë po merrni abonentë në YouTube, mund të përdorni gjithashtu strategji si dhurata, konkurse dhe kuponë për të fituar më shumë abonentë të vërtetë për kanalin tuaj. Krahas tërheqjes së vëmendjes së pajtimtarëve potencialë për kanalin tuaj, ju gjithashtu dëshironi të mbani vëmendjen e tyre në mënyrë ideale. Kjo rrit shanset që ata të abonohen në kanalin tuaj.

Përdorimi i dhuratave, falënderimi i njerëzve që ndihmuan kanalin tuaj të rritet dhe gjetja e mënyrave të tjera për t'u angazhuar me shikuesit tuaj mund të mundësojë rritje më të shpejtë për kanalin tuaj.

Sa kohë duhet të vazhdoni të merrni abonentë falas në YouTube për të rritur kanalin tuaj?

Kur filloni të merrni abonentët tuaj në YouTube në kanalin tuaj, mund të ndiheni të ngazëllyer që vrulli më në fund do të fillojë për kanalin tuaj. Pra, le të themi se po kalon një muaj dhe kanali juaj po rritet më mirë sesa prisnit. A është kjo koha e duhur për të ndaluar marrjen e ndihmës nga pajtimtarët në YouTube.

Përgjigja e duhur është se sa kohë duhet të vazhdoni të mbështeteni tek abonentët në YouTube dhe pëlqimet në YouTube varen nga faktorë të ndryshëm.

 • A është përmbajtja juaj në një vend të njohur dhe a mund të tërheqë shikime të mjaftueshme më vete tani?
 • Nëse përmbajtja juaj është në një vend të njohur, a jeni të sigurt se mund të tërhiqni turma nga krijuesit e njohur të përmbajtjes në kamaren tuaj?
 • Nëse përmbajtja juaj është në një vend më të errët, atëherë sa tërheqje merr përmbajtja juaj nga shikuesit e vërtetë?
 • A ndiheni mjaft të sigurt se mund të vazhdoni të rritni kanalin tuaj në YouTube pa ndihmën e pajtimtarëve të YouTube.

Skenarët individualë thonë se sa kohë duhet të vazhdoni të mbështeteni tek abonentët në YouTube. Sidoqoftë, nëse përmbajtja juaj ka ende nevojë për një nxitje për të fituar tërheqje është gjithashtu një faktor përcaktues.

Kjo do të thotë që ju mund të mbështeteni dhe të zgjidhni të ndaloni së mbështeturi tek abonentët e YouTube kur të doni. Ju gjithashtu mund të kërkoni abonentë në YouTube më vonë, nëse e kërkoni atë.

Me SoNuker, ju mund të mbështeteni me fleksibilitet në pajtimtarët falas në YouTube. Shihni që numrat tuaj të rriten për një muaj, dhe pastaj nëse mendoni se mund të vazhdoni të rritni kanalin tuaj vetë, atëherë shkëlqyeshëm! Ndonjëherë, njerëzit përdorin abonentët e YouTube dhe pëlqimet e YouTube për qëllime specifike të promovimit të një të vetme, ose disa videove.

Mënyra se si keni nevojë për ekspozim dhe si mund t'i përdorni abonentët e YouTube për të rritur kanalin tuaj varet nga ju. Sidoqoftë, nëse ndonjëherë e gjeni veten që keni nevojë për ndihmën e pajtimtarëve të YouTube dhe pëlqimeve të YouTube, atëherë gjithmonë mund të mbështeteni në SoNuker për t'ju ndihmuar.

Pse Njerëzit zgjedhin Abonentë Falas në YouTube?

Rruga drejt suksesit mund të jetë e vështirë, dhe në YouTube, vështirësia përkeqësohet nga konkurrenca. Njerëzit shpesh mbështeten në pajtimtarët e YouTube si një mënyrë për të niveluar fushën e lojës, veçanërisht nëse ata janë krijues të rinj të përmbajtjes.

Kjo është pasi marrja në sy e një platforme si YouTube mund të jetë jashtëzakonisht e vështirë. Sidoqoftë, sapo të vëreni dhe algoritmi i YouTube fillon të rekomandojë dhe promovojë videot tuaja, suksesi mund të ndiqet natyrshëm. Dhe përmes SoNuker, ju mund të gjeni ndjekës autentikë të cilët gjithashtu mund t'i ndihmoni me radhë.

Duke zgjedhur jo vetëm të zgjidhni abonentë falas në YouTube, ju gjithashtu mund të kontrolloni suksesin tuaj në një masë të caktuar. Merrni parasysh ndërtimin e pritjeve realiste se si pajtimtarët e YouTube mund t'ju ndihmojnë të rritni kanalin tuaj. Në atë mënyrë, ju mund ta gjeni veten duke u shkallëzuar dhe duke u rritur më shpejt nga sa e kishit menduar ndonjëherë.

përfundim

Ndjekësit e duhur të YouTube dhe pëlqimet e qëndrueshme në YouTube mund t'ju ndihmojnë të krijoni kanalin tuaj për sukses. Në vend që të prisni që algoritmi i YouTube të vërejë përmbajtjen tuaj, pse të mos e ftoni atë ekspozim në veten tuaj.

Përdorimi i abonentëve të YouTube ngadalë, si marrja e dhjetë deri në njëzet abonentë në ditë mund të ndihmojë që kanali juaj të rritet. Kjo jep përshtypjen e rritjes reale dhe mund të inkurajojë shikuesit e vërtetë të regjistrohen në kanalin tuaj.

Në të njëjtën kohë, nuk mund të harroni të merrni pëlqime në videot tuaja. Pëlqimet dhe komentet tregojnë angazhim për kanalin tuaj dhe janë treguesit kryesorë të rritjes. Nëse videot tuaja ende nuk mund të marrin pëlqimet që ju nevojiten, atëherë pëlqimet në YouTube mund ta zgjidhin problemin për ju.

Kur përdorni platformën SoNuker për të marrë abonentë në YouTube, nuk keni pse të shqetësoheni për botët ose komentet e padëshiruara që shfaqen vazhdimisht në videot tuaja. Në vend të kësaj, mund të mbështeteni tek pajtimtarët tuaj në YouTube për t'ju dhënë gjithashtu pëlqime në YouTube. Për YouTube, pëlqimet dhe shikimet bëhen jashtëzakonisht të rëndësishme. Të kesh më shumë pëlqime sesa mospëlqime dhe një rrjedhë të vazhdueshme abonentësh të rinj është gjithçka që të nevojitet për të rritur kanalin tënd në YouTube.

Ju gjithashtu mund të mbështeteni në SoNuker për t'ju ndihmuar të mësoni se si të përdorni shërbimin tonë për të nxitur më mirë suksesin tuaj. Shkallëzoni shpejtësinë e rritjes së kanalit tuaj dhe bëhuni një YouTuber i njohur me ndihmën e pajtimtarëve falas. Ju gjithashtu mund të ndaloni përdorimin e shërbimeve tona në çdo kohë që mendoni se nuk keni më nevojë, ose t'i përdorni ato për të promovuar video ose pjesë të caktuara të përmbajtjes.

Ndërsa ka shumë gabime që mund të bëni kur merrni abonentë në YouTube, të tregoni kujdes të shëndetshëm mund t'ju ndihmojë t'i shmangni ato. Nga zgjedhja e platformës së duhur, si SoNuker, për t’ju ​​siguruar abonentë në YouTube, e deri te të diturit se si të shfrytëzoni numrat për të nxitur suksesin tuaj. Filloni të ndërtoni rrugën drejt ëndrrave tuaja në YouTube me SoNuker sot.

Postimet më të fundit në blog

Strategjitë për të zgjedhur partnerin e duhur të bashkëpunimit në YouTube për promovim
2nd Nëntor 2022

Strategjitë për të zgjedhur partnerin e duhur të bashkëpunimit në YouTube për promovim

YouTube është bërë shumë konkurrues. Por pavarësisht konkurrencës së ashpër në platformë, videot bashkëpunuese priren të bëjnë mjaft mirë kur bëhet fjalë për...

5 mënyra se si abonentët tuaj të blerë ju ndihmojnë të tërheqni abonentë në mënyrë organike në YouTube?
25th tetor 2022

5 mënyra se si abonentët tuaj të blerë ju ndihmojnë të tërheqni abonentë në mënyrë organike në YouTube?

Ngritja e suksesit në YouTube duke plotësuar abonimet organike dhe ato të blera Qëllimi përfundimtar i tregtarëve të videove është padyshim që të tërheqë shikuesit në YouTube. Ata...

Udhëzuesi juaj për të krijuar thirrjen perfekte të YouTube për veprim
17th tetor 2022

Udhëzuesi juaj për të krijuar thirrjen perfekte të YouTube për veprim

Video CTA: Një mjet marketingu për të nxitur suksesin në YouTube A i keni parë flluskat e të folurit që do të shfaqen në fillim të pothuajse çdo...

Përdorni formularin e shpejtë të porosisë më poshtë

Opsionet e blerjes një herë pa abonim ose pagesa të përsëritura.

Shërbime
Çmimi $
$ 30

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Shpejtësia e dorëzimit: 10-100 pajtimtarë në ditë
Shërbime
Çmimi $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80
$ 140

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 60
$ 180
$ 300
$ 450
$ 700

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
Shërbime
Çmimi $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje

Çfarë po prisni?

Bashkohuni me anëtarët e 500,000 + që tashmë përdorin SoNuker për të fituar abonentë dhe video falas në YouTube sot!

 • Merrni pajtimtarët falas në YouTube
 • Merrni pëlqime falas në YouTube
Unë dua pajtimtarë dhe pëlqime falas tani!
Bashkohuni me anëtarët e 500,000 + që tashmë përdorin SoNuker për të fituar abonentë dhe video falas në YouTube sot!
en English
X
Dikush në blerë
më parë